Møt oss på Laser World of Photonics KINA

Vi gleder oss til å se deg i Shanghai!

Laserkrystaller

Vår grunnleggende laserkrystallserie inkluderer et mangfoldig utvalg av høykvalitetskrystaller designet for bruk i ulike laserapplikasjoner.Disse krystallene fungerer som essensielle komponenter i lasersystemer, og gir grunnlaget for stabil og effektiv laserdrift over et bredt spekter av bølgelengder og effektnivåer.

Les mer

Ikke-lineære krystaller

Våre ikke-lineære krystallserieprodukter har gjennomgått kontinuerlig forbedring og forbedring for å møte de utviklende behovene til våre kunder.Disse krystallene spiller en avgjørende rolle i ikke-lineære frekvenskonverteringsprosesser.

Les mer

Chirp speil

Chirp-speil er essensielle komponenter for å kontrollere spredningen av ultraraske laserpulser, og sikrer optimal pulskompresjon og stabilitet.Vårt utvalg av chirp-speil fra Few-cycle Company kan skryte av eksepsjonell kvalitet og pålitelighet, noe som gjør dem til det ideelle valget for forskere og ingeniører som arbeider innen felt som spektroskopi, mikroskopi og materialbehandling.

Les mer

Vi er glade for å kunngjøre at DIEN TECH vil vise frem våre fortsatte fremskritt innen ikke-lineære krystaller på 2024 Laser World of Photonics CHINA.Vi er forpliktet til å levere banebrytende løsninger for ikke-lineær frekvenskonvertering, fra ultrafiolett til terahertz-bølgelengder.

På standen vår vil vi ha et omfattende utvalg av ikke-lineære krystaller som er skreddersydd for ulike bruksområder og bølgelengdeområder.Enten våre kunder krever frekvensdobling for ultrafiolette applikasjoner, bølgelengdekonvertering for infrarød spektroskopi eller terahertz-generering for bildebehandling og sensing, tilbyr våre ikke-lineære krystallløsninger uovertruffen ytelse og pålitelighet.

Vårt team av eksperter vil være tilgjengelig for å gi detaljert informasjon om våre ikke-lineære krystallserieprodukter, inkludert deres spesifikasjoner, muligheter og kompatibilitet med forskjellige lasersystemer.Vi er dedikert til å hjelpe våre kunder med å finne den optimale ikke-lineære frekvenskonverteringsløsningen for å møte deres spesifikke krav.

Vi inviterer dere alle til å besøke standen vår på Laser World of Photonics CHINA for å utforske våre ikke-lineære krystallserieprodukter og lære om de siste fremskrittene innen ikke-lineær frekvenskonverteringsteknologi.Bli med oss ​​mens vi fortsetter å flytte grensene for optisk engineering og styrke våre kunder med innovative løsninger.

Arrangementsnavn: Laser World of Photonics CHINA 2024

Dato: 20-22, mars 2024

Sted: Shanghai New International Expo Center

Standnummer: OW7-7313

Vi ser frem til å vise frem våre ikke-lineære krystallserieprodukter og engasjere deg på utstillingen!

Innleggstid: Mar-12-2024